Chalet Durbuy 12 personen

In het plaatsje Septon of te wel (Durbuy) Belgische Ardennen. Nabij La Roche en Bastogne voor 12 personen geschikt. Een zeer fraaie vijf sterren accommodatie met een dikke acht van voorgaande vakantiegangers. Heerlijk landelijk en vrijstaand gelegen in het Ardennen landschap. Met vier slaapkamers waarvan twee met eigen badkamer televisie en grote bedden. Huisdieren en roken mag niet.

Deze zeer luxe chalet villa vind u op het bekende Plateau du Soleil. Met de vele extra’s is het zeker fijn vertoeven in de chalet. Er is een recreatie gedeelte waar u diverse spellen vind. Een potje biljart spellen Tafelvoetbal darten of andere spelletjes. De chalet villa staan tegen een helling zodat de voordeur direct de eerste etage is. Ook het pool house is een aangename bijkomstigheid met de jacuzzi en de sauna. Daar komt u zeker even bij na een straffe wandeling met natuurlijk een aperitiefje. Voldoende sfeer is er aanwezig door de natuurstenen en aangename kleurstellingen.

Een bezoekje aan de plaats Durbuy mag niet ontbreken. Maar er is genoeg te doen in de omgeving of u rust lekker uit in het riante chalet..Het is geen geschikt huis voor feestende partijen maar wel voor familie weekend of rustige gezelschappen. De beschikbaarheid van de luxe chalet villa en de prijzen vind u hieronder.