Vrijstaande vakantiehuizen.

Vrijstaand in alle rust vakantie vieren.

Het voordeel van een vakantiewoning Ardennen vrijstaand. Is dat u bij terugkeer van een fikse wandeling of fietstocht alle ruimte hebt om heerlijk te barbecueën en samen met het gezin van een leuke avond te genieten. Want een van de kenmerken van een vakantie in een vrijstaand vakantiehuis is naast veel natuur vooral ook rust. Met het vakantiehuis als uitvalbasis kunt u eigenlijk alle kanten op. Met de auto bent u vrij snel in een van de bekendste stadjes van de Belgische Ardennen, Bouillon. Hier woonde ooit de hertog van Bouillon, die tijdens een van de kruistochten zwaar gewond raakte. Zijn kok verzorgde hem met een krachtige soep, die later de naam van de hertog zou krijgen. Zo ontstond de bouillon soep. In Bouillon staat een kasteel dat zeker de moeite van een bezoek waard is. In de zomer is er eventueel ook een roofvogel show te bezoeken. Voor de kinderen is er een speciale schattenjacht, die zo’n tweeënhalf uur duurt.

Direct vanuit uw vakantiehuisje.
Wandelen vanuit uw vakantiehuis, Een bezoek aan de grotten of een flinke toer op de fiets zorgen voor een gezonde eetlust. Gelukkig hebben de Ardennen heel veel lekkers te bieden. Dat begint met een wandeling van een van de vrijstaande vakantiehuizen Ardennen naar de plaatselijke bakker, waar de geur van heerlijk Ardens brood u tegemoet komt. Bij de slager vindt de bekende Ardense ham, maar ook heerlijke worsten.

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*