De Belgische Ardennen daar is altijd wel iets te ontdekken.


Attracties wildparken en toeristische plaatsen en meer Bezienswaardigheden Ardennen. Die vind u op de Belgische versie van Ardennenwijzer. Veel informatie over wat er allemaal te doen is in de Belgische Ardennen. Ook bedrijven worden vermeld zoals fiets verhuur en kano verhuur. De leukste toeristische dorpen zoals Durbuy Of het fraaie Spa of informatie over het prachtige Bouillon met natuurlijk het kasteel.

Andere accommodaties in de Ardennen.

Brengt u liever uw vakantie of weekendje weg door op een camping of in een hotel. Dan kunt u ook zoeken op Ardennenwijzer.be Kleine campings midden in de natuur maar ook de luxe campings in de Ardennen met alle luxe voorzieningen. Hotels in de Ardennen zijn er ruim voldoende meer dan 2000 hotels in de Belgische Ardennen. Een vakantiehuisje in de Ardennen boekt u op de voorpagina.

Bezienswaardigheden Ardennen.

Minimaal bezoekt u een museum tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen. Op Ardenennwijzer.be vind u er een aantal. Neem bijvoorbeeld het bekende oorlogsmuseum in Bastogne. Of het stoomtrein museum waar u ook een ritje kan maken in Mariembourg. Voor wat beweging bent u in de Ardennen op de juiste plek. De wandelaar kan hier uren lopen over de goed bewegwijzerde paden. Maar zorg voor een kaart of navigatie om niet te verdwalen in de bossen. Dit is natuurlijk ook voor de fietser en mountainbiker van toepassing. Ook zijn er veel georganiseerde sport bedrijven waar u kunt kanoën abseilen paardrijden quad rijden en meer sporten. Een aantal fraaie wandelingen kunt u vinden op de Ardennenwijzer België.

Het perfecte Ardennen weekend.

Voor de meeste vakantiegangers die naar de Ardennen op vakantie gaan is het weekendje populair. Op vrijdag einde middag aankomen bij een vakantiehuisje uitpakken en het huisje verkennen. Eenmaal de spullen uitgepakt gaan we de directe omgeving bekijken. Iets te eten en te drinken en dan de haard aansteken. De volgende dag een wandeling of een musea bezoeken. Of iets meer sportiefs met wat meer actie. Een kanotocht een beklimming of andere bezienswaardigheden Ardennen. Zo tegen het eind van de middag een drankje en daarna de barbecue aansteken. Een gezellige avond met uw familie en vrienden. Heerlijk uitslapen na een iets te gezellige avond en een kleine wandeling in de middag. En dan het minder leuke weer naar huis na een perfect weekend Ardennen…Met de mooie momenten om te onthouden.