Vakantiehuis nabij Robertville in de Ardennen regio Hoge Venen. Perfect voor 14 personen en er zijn 7 slaapkamers. Met vijf sterren en een cijfer negen van voorgaande vakantiegangers een prima onderkomen. Landelijk en vrijstaand in een mooie Ardennen omgeving gelegen. Huisdieren mag niet en roken ook niet.

Duurzaam gerenoveerd vakantiehuis.

Een gerenoveerd vakantiehuis met een unieke ligging. In de directe omgeving van Robertville circa 1km. Bij de renovatie is er niet bezuinigd op de materialen. Maar puur naar de duurzaamheid en klasse uitstraling toe gewerkt met veel hout gebruik. U kan heerlijk ontspannen in een relaxruimte met open haard. Ook de sauna en het Turks stoombad zijn zeer aangenaam. Maar wat dacht u van uw eigen barretje met een tap installatie dvd speler en een beamer met scherm. Zo kunt u de Ardennen gezelligheid optimaal meemaken met uw gezelschap. Maar zeker ook in de riante tuin is het heerlijk verblijven. U geniet van de zon op uw terras en ’s avonds van een gezellige barbecue.

Het vakantiehuis is van zeer goede kwaliteit, dat er een verhoogde borg wordt verlangd. Jeugdige gezelschappen niet zijn toegestaan in het vakantiehuis. U kunt ook een zaal huren, gelegen op 300 meter. Daar kunt u een seminar voor maximaal 50 personen organiseren. Een Ardennen wandelpad dat op 100 meter van dit huis loopt, leidt u naar het meer van Robertville. Toch nog even verder zoeken naar een ander vakantiehuis? Bekijk dan de meer dan 1300 Ardennen vakantiehuizen in ons zoeksysteem. Hieronder vind u de prijzen en beschikbaarheid en nog meer afbeeldingen van het riante vakantiehuis in Robertville.