Ardennen Villa in de buurt van Froidchapelle op een vakantiepark aan de oever van een meer. Geschikt voor 6 personen met drie slaapkamers. Een voorgaand vakantiegangers cijfer van een dikke acht en vijf sterren. In de omgeving van het levendige Dinant Verder het dorp Han en Chimay. Vrijstaand met de mooie Ardennen omgeving in de directe buurt. Huisdieren in overleg en roken mag niet. Nog meer van deze fraaie vakantiehuizen bekijken? Kom dan ons totale aanbod Ardennen vakantie verblijven bekijken.

Genoeg te doen in de omgeving.

De regio biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes wandelingen en fietstochten. Ga bijvoorbeeld naar Chimay 15 km waar het beroemde trappistenbier wordt gebrouwen. De grotten van Neptune in Couvain op 21 km. Of bezoek het natuurreservaat van La Buissière op circa 28 km. Maar ook een dagje naar Brussel behoort zeker tot de mogelijkheden! Het luxe vakantiepark ligt aan de oever van het meer Plate Taille. Welke behoort tot één van de 5 meren van l’Eau d’Heure. Het grootste aangelegde watergebied van geheel België. Op de 5 meren zijn allerlei watersporten te beoefenen.

Daarnaast vindt u op zo’n 200 meter afstand van het vakantiepark vele faciliteiten. Zoals een zwemparadijs met zwembad een kinderbad een waterkanon en zwemmen tegen de stroom in. Veel speel terreinen, een wellness, bar-restaurant, tennisbanen, squashzalen, duik en zeil en waterski club.

De vrijstaande klasse villa’s zijn rondom waterpartijen geplaatst waardoor een sfeer van ontspanning en rust wordt gecreëerd. Een uitstekende kwaliteit met alle denkbare luxe die je je kunt wensen. Hieronder vind u meer informatie de prijzen en de beschikbaarheid van de villa’s.